طرز تهیه حمص با روغن زیتون

حُمْص یک خوراک مدیترانه‌ای عربی است که در خاورمیانه محبوبیت دارد. حمص را بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

مواد لازم

• نخود پخته شده: ۲ لیوان
• آرد: ۳ قاشق غذاخوری
• روغن زیتون فرابکر بیژن: ۳ قاشق غذاخوری
• آب لیموترش تازه: یک و نیم قاشق غذاخوری
• سیر: یک حبه
• نمک: یک قاشق چای خوری
• فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه حمص

ابتدا باید نخودهای پخته شده را با ارده، روغن زیتون، آب لیموترش تازه، سیر، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و مواد را داخل مخلوط کن بریزید و برای ۵ دقیقه خوب ترکیب کنید.

بعد از این که مواد را خوب میکس کردید و مقداری از آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک، فلفل لیموترش به آن اضافه کنید.

حمص را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. سپس مقداری گشنیز و جعفری خرد شده به همراه روغن زیتون فرابکر بیژن به آن اضافه و میل کنید.

آشپزی